Halloween 2018

Bekijk hier het overzicht van Halloween events en Halloween tochten,... voor 2018!

Let op: Neem ook zeker een kijkje op de officiŽle website van de evenementen voor de actuele openingstijden, mogelijke wijzigingen en de allerlaatste nieuwtjes & info.

[1]

Halloween Fright Nights Walibi.nl

Ben je niet bang aangelegd? Val je niet flauw bij het zien van bloed, vampiers en zombies? Dan zijn de Halloween Fright Nights echt iets voor jou. Elke vrijdag, zaterdag en zondag; worden jouw ergste nachtmerries werkelijkheid in Walibi Holland.
Het park wordt dan overgenomen door gevaarlijke freaks, gewapend met kettingzagen en roestige bijlen. Bezoek de Scare Zones, Haunted Houses en horrorshows, maar pas op dat je niet uitglijdt over de afgerukte ledematen. Wees gewaarschuwd, want het is maar de vraag of je het park levend uitkomt.
LET OP: Tickets enkel online verkrijgbaar!


Halloween in Toverland

Niet bang aangelegd? Kom dan griezelen in Toverland tijdens de Happy Halloween Weeks. Op 8 avonden in oktober nemen zombies, geesten en vampieren bezit van het park. In verschillende 'scare-zones' wachten zij je op om je de stuipen op het lijf te jagen.

Het park is die dagen geopend van 10.00 tot 23.00 uur. Vanaf 19.00 uur betreden angstaanjagende figuren het park.


Horror Nights Hilversum

De Horror Nights zullen ook dit jaar neerstrijken in Hilversum! De Werf35 (de oude gemeentewerf), zal het decor zijn van een fantastisch horror-evenent met drie angstaanjagende haunted houses. Natuurlijk hopen we jou dan samen met je vrienden en familie in September te kunnen verwelkomen voor een avond stevig griezelen!


Halloween in Amsterdam

Beleef halloween in Amsterdam. Deze halloween komen Jigsaw, Chucky, Barbie en ander speelgoed uit je kindertijd samen om wraak op je te nemen tijdens TOYLAND.

Bekijk hier welke evenementen er nog meer te doen zijn in Amsterdam.


Heksendoorn

Houd jij van griezelen? Dan kun je in Avonturenpark Hellendoorn zeker terecht voor de nodige portie griezelplezier. Het pretpark is omgetoverd tot het domein van heksen en andere griezelige figuren. Het hele park ligt bezaaid met pompoenen en bezems en er zijn leuke en spannende extra's voor jong en oud.

Op vrijdag 13/10/2017 is er een griezelavond Met diverse scare-zones, tientallen griezels en horrorkarakters. Het park open is dan extra laat open tot 23u00.


Drouwenerzand Halloween

Beleef samen met de aller kleinste Halloween in Drouwenerzand. Tot 17u00 is het gezellig leuk griezelen voor de hele familie en daarna kunnen de durvers terecht in het 'SUPER SCARY' Halloweenhuis!

De avond wordt afgesloten met een vuurwerkspectakel voor jong en oud!


Halloween Nightmares (The Wall)

Halloween Nighmares staat dit jaar in het thema van "circus en kermis". Ontdek het grootste spookhuis van de Benelux in The Wall naast de A2.

Maak in de zes kilometer lange route kennis met enge clowns, dode beesten, gekke freaks, acrobaten en goochelaars verdeeld over 25 kamers!


Horror Night Brunssum

Sinds 2013 kun je terecht in het grootste spookhuis van Limburg, een beleving die je niet meer zult vergeten.

Sta oog in oog met de grootste horror film iconen als Jason Voorhees, Freddy Krueger, Leatherface, IT en nog veel meer!

Ben jij er klaar voor?


Honig Halloween Nights

Ontdek halloween in de oude Honig fabriek in Nijmegen. De fabriek die jaren geleden nog fungeerde als een productief bedrijf is nu in het bezit van duistere geheimen.

Tjernobyl komt weer tot leven, de ramp die 10 tallen jaren geleden heeft plaats gevonden in Rusland. Kan jij ontsnappen aan de radioactieve straling?


Screamworld Enschede

Met een special team gaan ze de militaire basis op het vliegveld Twenthe binnen vallen... en jij kan hier bij zijn! Durf jij samen met je vrienden deze basis te betreden? Heb je genoeg lef om je leven op het spel te zetten en deze horror missie te doorstaan?

De experience is zo exlusief dat er maar plek is voor 120 waaghalzen. Wees er dus snel bij.


Scream o Ween - The Lodge

Het verhaal gaat verder waar we vorig jaar gestopt zijn. Meer dan 100 Scare Actors nemen je mee in een ijzingwekkend verhaal & 3 uur gruwelijke ervaringen.

Buffet, 4 scare zones, 4 doolhoven, 1 gruwelijk story en jij... 'jij speelt de hoofdrol.' Om 22:00 Gratis toegang tot de spectaculaire afterparty.

Bestel tijdig je kaarten!


Halloween Wereldtuinen Mondo Verde

21 oktober 2017 kunnen de allerkleinste terecht in de Wereldtuinen Mondo Verde voor een kids halloween. Vanaf 18u30 is er een spannende wandeling door het park en de avond wordt afgesloten met een Halloween Costume Contest.

27 en 28/10/2017 kunnen de echte durvers dan weer terecht in het park vanaf 19u voor Halloween "The Villains III".


Boo at the Zoo - Emmen

Durf jij de lugubere tocht op de unieke locatie van het voormalige dierenpark Emmen aan?

Sinds het vertrek van de dieren is het terrein allesbehalve verlaten geraakt. Zombies, Gedrochten, Geesten en ander Gespuis deden er hun intrede.

Bestel hier tijdig je kaarten.


Hallow Dinner

Stap voor het eerst live in een film, waarvan jij het verloop en einde bepaalt...uniek, mysterieus, spannend maar vooral sensationeel!

Tijdens een 4-uur durend interactief event, geniet je doorlopend van een uitgebreid Halloween-buffet met dranken all-in.


[1]

*: vermoedelijke openingsdagen.