Halloween 2018

Bekijk hier het overzicht van Halloween events en Halloween tochten,... voor 2018!

Let op: Neem ook zeker een kijkje op de officiŽle website van de evenementen voor de actuele openingstijden, mogelijke wijzigingen en de allerlaatste nieuwtjes & info.

[1]

Halloween Movie Park Germany

Griezel 's avonds mee met Halloween in Movie Park Germany. Doe mee en ervaar een avond die je gegarandeerd nooit meer zult vergeten en je ergste nachtmerries overtreft.

Ontdek de scarezones, een monsterleger is van de filmset verdwenen en jaagt in het Western gebied van de Horror-Wood studio's je de stuipen op het lijf! Beleef griezelige ritten, spannende halloween shows en horror-labyrinten.

LET OP: Tickets voor zaterdagen en 31/10 enkel in voorverkoop!


Halloween Holiday Park Plopsa

Als Koning Pompoen er een hofhouding op na houdt, dan is het "Rocking Halloween" in Holiday Park! De bezoekers kunnen zich verheugen op een fantastische 'Musical Show', een gigantische pompoen en familievriendelijke angst ervaringen. Heksen, vampiers en spoken wachten je op!

Maak er deel van uit en laat onze heksen u ontvoeren voor een gedurfde reis in hun magische-komische wereld. Het park is extra lang open tot 21:00 met spectaculair vuurwerk!


Halloween Europa-Park

Vanaf 23 september is het weer verschrikkelijk leuk in Europa-Park, met de nadruk op verschrikkelijk. Het gehele park is dan ondergedompeld in een griezelig Halloween-thema. Ook de attracties en shows zijn aangepast. Halloween in Europa-Park is voor groot en klein, voor oud en jong.


Fort Fear

Fort Fun wordt met halloween herdoopt tot Fort Fear.

Op deze dagen kan je in het park van 16 tot 22 uur 'Misty Ville' ontdekken. Verschillende attracties kunnen in een donkere, akelige sfeer beleefd worden en je kan bibberen en beven in één van de vier verschillende spookhuizen.


City of Fears Weeze

Net even over de Nederlandse grens bij Nijmegen, kan je de totaal verlaten en verwoeste stad Weeze vinden. Tijdens halloween wordt deze spookstad gedurende 8 avonden omgetoverd tot City of Fears, waar je kan rondlopen in 7 verschillende Scare-Zones.


[1]

*: vermoedelijke openingsdagen.